EQUANS

Als onderdeel van EQUANS haalt u met Holland Systemen een zeer krachtig internationaal services- en energieconcern in huis. 

De wereld om ons heen verandert. We bewegen ons in snel tempo in de richting van een CO2-neutrale, 100% duurzame en digitale generatie. In deze allesomvattende energietransitie nemen de circa 6.200 medewerkers van EQUANS Nederland consumenten, instellingen en bedrijven aan de hand. 

Unieke positie

EQUANS is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. Met slimme innovatieve technische oplossingen, integrale duurzame gebiedsontwikkeling, energiezuinige smart building oplossingen, en een betrouwbare opwekking en levering van groene energie (wind- en zonne-energie, WKO, groengas, geothermie en waterstof) spelen wij op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen en actuele thema’s in werk- en leefomgeving. 

Duurzame verandering

Samen met onze klanten en partners zijn we in staat om de energietransitie richting te geven en te versnellen. EQUANS Nederland maakt deel uit van de internationale en beursgenoteerde EQUANS Groep met vestigingen in 70 landen, wereldwijd 150.000 medewerkers en een omzet van 65 miljard euro in 2017.