Kantoorgebouwen

Jaarlijks wordt meer dan de helft van alle organisaties in Nederland één of zelfs meerdere keren geconfronteerd met inbraak, diefstal, vernieling, een overval of een andere vorm van criminaliteit. Criminaliteit kost de bedrijven inmiddels al gemiddeld 6% van de winst. Het beveiligen van kantoorgebouwen en parkeergarages staat dan ook hoog op de agenda van vrijwel elke organisatie.

Voor uw kantoor of opslagruimte biedt Holland Systemen een ruim aanbod aan beveiligingsvoorzieningen, waaronder ook visueel toezicht. Wij installeren camerasystemen en kunnen u aangeven wat hierbij wettelijk is toegestaan. Ook zorgt Holland Systemen voor een inbraaksignaleringssysteem inclusief de bijbehorende bouwkundige en organisatorische maatregelen die u zullen helpen om inbraak en vandalisme te voorkomen. Tegenwoordig is het gebruik van een toegangsverlening- of toegangsregistratiesysteem vaak wenselijk en ook daar kan Holland Systemen u mee van dienst zijn. Holland Systemen levert u van A tot Z de middelen om uw kantoor elektronisch te beveiligen tegen inbraak en ongewenst bezoek. Naast het lokale gebruik is beheer op afstand is hierbij mogelijk.

Holland Systemen neemt niet alleen advisering, installatie en onderhoud voor haar rekening, maar zorgt ook voor het doormelden van alarmen naar een gekwalificeerde meldkamer. Uiteraard kunt u zelf aangeven hoe de medewerkers van de meldkamer moeten handelen bij diverse vormen van alarm.