Toegangscontrolesystemen

Een toegangscontrolesysteem herkent dat een persoon in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of een biometrisch kenmerk. Vervolgens verleent het systeem wel of geen toegang nadat het heeft bepaald of deze persoon geautoriseerd is voor de betreffende locatie en op dat tijdstip.

Maar toegangscontrole is meer dan het verlenen van toegang. Niemand zit te wachten op ongewenst bezoek. Steeds meer organisaties kiezen daarom voor een gebouwbeheersysteem dat inzicht geeft in de bezoekersstromen. De gebruikersvriendelijke oplossingen die Holland Systemen levert, maken het makkelijk voor beveiligingsmedewerkers en receptionisten om een oogje in het zeil te houden. Uiteraard om gewenste gasten gastvrij te onthalen en ongewenste bezoekers buiten te houden. 

Bezoekersbeheersystemen registreren, identificeren en volgen bezoekers. Dat biedt verschillende voordelen. De systemen verkleinen de kans dat ongewenste bezoek een gebouw betreedt. Holland Systemen levert ook meervoudige cameracontrole met digitale video-integratie en een nieuwe serie contactloze smartcardlezers. Deze producten zijn eenvoudig te integreren in de gebouw- en bezoekersbeheersystemen.