Camerasystemen

Beveiligingscamera’s worden toegepast om toezicht te houden op woningen, gebouwen, gebieden of (groepen) mensen. Een camerasysteem heeft bijvoorbeeld als doel het handhaven van de openbare orde en veiligheid. Ook kunnen camera’s worden ingezet voor  verkeerstoezicht, het tellen van personen of voertuigen of voor crowd-control. Openbaar Ministerie en politie kunnen opgenomen beelden gebruiken voor opsporing en vervolging.

Het gaat over veiligheid dus moet de kwaliteit van een camerasysteem gewoon goed zijn. U mag verwachten dat op een cruciaal moment uw systeem optimaal functioneert en dat u ook achteraf over duidelijke opname beschikt. Holland Systemen installeert alleen kwaliteitsproducten. Het succes van onze systemen is niet alleen te danken aan de kwaliteit van de gekozen apparatuur, maar wordt in hoge mate bepaald door de kwaliteit van de installatie. Het installeren van een camerasysteem is vakwerk, de juiste afstelling van de camera’s en het deskundig programmeren van apparatuur en software zijn van essentieel belang voor het uiteindelijke eindresultaat.

Holland Systemen specialiseert zich naast toezichtcamera’s ook in procescamera’s en intelligente video analyse (IVA). IVA kenmerkt zich door softwarematige analyse van camerabeelden om geautomatiseerde acties te sturen. De mogelijkheden reiken van een simpel alarm tot een uiterst geavanceerd procesbesturingssysteem.