Wie zijn wij

Al meer dan een kwart eeuw zijn wij actief met het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische beveiligingsinstallaties. Hieronder verstaan wij onder andere inbraakbeveiligingsinstallaties, brandmeldinstallaties, camerasystemen of toegangsbeheersystemen. We bewijzen ons elk jaar weer als stabiele en betrouwbare speler op de Nederlandse markt.

Als oerhaags bedrijf zijn we uiteraard prominent aanwezig in de regio Den Haag. We hebben ons werkgebied ondertussen behoorlijk uitgebreid met klanten door het hele land. Als dochteronderneming van bouwgigant EQUANS hebben we de kans gekregen ons te mengen in grotere projecten en in vele sectoren zoals overheid, infrastructuur, kantoorgebouwen, zorg of industrie. Hierdoor heeft ons kennisniveau op gebied van beveiliging en de veelzijdigheid een enorme impuls gekregen. Niettemin zijn we ook een interessante partij voor het MKB, zowel de zelfstandigen als landelijke ketens. Wij zijn een bron van ervaring met een enorm netwerk aan partners en gerenommeerde merken.

De tijd dat hekken, prikkeldraad en sleutels beveiliging domineerden is voorbij. Indringers zijn inventief en een ongeluk zit in een klein hoekje. Willen we niet voor onaangename verrassingen of, nog erger, calamiteiten komen te staan dan moeten gebouwen, woonhuizen, terreinen, objecten en openbare ruimten aan steeds strengere veiligheidseisen voldoen. Holland Systemen biedt u op het gebied van brandveiligheid, elektronische inbraakbeveiliging, toegangscontrole en camerasystemen (CCTV) de oplossing die het beste bij u past. Zo kunt u zich, met dat onbetaalbare gevoel van veiligheid, concentreren op uw ‘core business’.