Wat we doen

Wij begeleiden onze vaste en potentiële klanten met het adviseren, installeren en onderhouden van elektronische beveiligingsoplossingen. Van A tot Z.

Allereerst analyseren we de situatie. Elke situatie is anders en daarom is het van belang om uw probleemstelling goed te begrijpen en door te spreken. Er zijn diverse uitgangspunten zoals inbraakgevaar, vandalisme, bedreiging of criminele dreiging. Zo komen we gezamenlijk tot een optimaal beveiligingssysteem. Nadat u onze offerte heeft goedgekeurd zullen we het systeem installeren, u uitleg geven over de werking en indien u hier behoefte aan heeft een onderhoudscontract met u afsluiten om het systeem jaarlijks te toetsen op goede werking. Zo krijgt en behoudt u een veilig en vertrouwd gevoel over uw beveiligingssysteem. Ook reageren we volgens afgesproken termijn op storingen in uw systeem.

 

Ons leveringspakket bestaat uit een samenstelling van de beste merken en producten die in de markt te verkrijgen zijn. Producten die kunnen worden toegepast voor inbraakdetectie, toegangscontrole, branddetectie, ontruiming, intercom of camerasystemen. Stand-alone of gecombineerd in een geïntegreerd systeem.

Ook keuren en certificeren wij beveiligingsinstallaties. Zo kunnen we een breed spectrum aan beveiligingsoplossingen aan. Ons klantenbestand is dan ook een breed scala aan type bedrijven en particulieren. Van grotere woningen, tot MKB of retail en van kantoorgebouwen tot ziekenhuizen of industriële omgevingen. Ook in de infrastructuur, denk hierbij aan tunnels, bruggen of sluizen, hebben wij een aantal mooie referenties.

Kortom, we hebben onze kwaliteit en technisch vernuft in meer dan 25 jaar op vele plaatsen bewezen.

Als onderdeel van EQUANS weten wij ons gesteund door een zeer krachtig internationaal services- energieconcern. Met Holland Systemen kiest u voor een betrouwbare partner en dat onbetaalbare gevoel voor veiligheid.

Een brandmeldinstallatie dient ervoor om vroegtijdig brand te detecteren, het melden hiervan en het geven van stuursignalen ten behoeve van andere installaties.

Om in geval van brand, bomalarm of andere calamiteit een snelle en ordelijke ontruiming van een gebouw of deel van een gebouw mogelijk te maken wordt een ontruimingsalarminstallatie (OAI) toegepast.

Woninginbraak behoort tot de zogenoemde high impact crimes (HIC). Naast financiële schade zorgt een woninginbraak vaak voor grote emotionele schade en tast het ook het veiligheidsgevoel aan….

Een toegangscontrolesysteem herkent dat een persoon in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of een biometrisch kenmerk. Vervolgens verleent het systeem wel of geen toegang nadat het…

Beveiligingscamera’s worden toegepast om toezicht te houden op woningen, gebouwen, gebieden of (groepen) mensen. Een camerasysteem heeft bijvoorbeeld als doel het handhaven van de openbare…

Een deurintercom is een systeem waarmee door middel van communicatie kan worden gecontroleerd wie wel of geen toegang heeft tot een woning, gebouw…

De systemen die Holland Systemen levert kunnen zoals beschreven ‘los’ geleverd worden. Wij voorzien echter ook in de behoefte aan integratie van diverse systemen in één…

Wanneer uw beveiligingssysteem op orde is, wilt u uiteraard dat de installatie blijft functioneren. Het is een gegeven dat de toegepaste componenten onderhevig zijn aan slijtage en vervuiling. Bij…