Infrastructuur

Bedrijfscontinuïteit is van essentieel belang in de sector transport en logistiek. Bedrijfsprocessen kunnen stil gelegd worden door bijvoorbeeld brand, sabotage of terreur(dreiging). Veiligheid wordt zeer serieus genomen in deze sector, waarbij alleen het beste goed genoeg is. Transport en logistiek hebben te kampen met (beveiligings)uitdagingen en uiteraard hoort hier ook een strikte regelgeving bij. Denk hierbij bijvoorbeeld aan TAPA, ISPS of BORG.

Holland Systemen heeft oplossingen voor handen die uw bedrijfsprocessen beschermen en soms zelfs bevorderen. Intelligente systeemintegratie kan bijdragen aan efficiënt werken. Een voorbeeld is het koppelen (integreren) van een camerabeeld aan een ERP applicatie. Ook onregelmatigheden kunnen eenvoudig opgespoord worden, waarbij het herkennen van kentekens kan helpen. Uiteraard kunnen beelden op afstand worden bekeken en beheerd.

Uiteindelijk zijn alle beveiligingsoplossingen gericht op beperking of voorkoming van risico’s. 
Holland Systemen is uw ideale partner voor sluizen, wegen, bruggen, tunnels  en logistiek, omdat ze voor vrijwel elke specifieke beveiligingsbehoefte een optimale oplossing kan bieden.