Security Management Systeem

De systemen die Holland Systemen levert kunnen zoals beschreven ‘los’ geleverd worden. Wij voorzien echter ook in de behoefte aan integratie van diverse systemen in één maatgesneden Security ManagementSysteem (SMS).

Onze experts integreren al uw eisen en wensen in één geïntegreerd systeem. Onze oplossingen zijn uw ogen en oren. Zo heeft u in één oogopslag overzicht, de hoogste mate van controle en dus dat onbetaalbare gevoel van veiligheid. Dit levert in veel gevallen een enorme stijging in efficiëntie en gebruiksgemak op. Daarnaast kan het systeem volledig geautomatiseerd handelingen uitvoeren die de reactietijd in het geval van een calamiteit drastisch verlagen.

Innovatieve cameratechnieken, storings- en onderhoudsvrije infrarood- en glasbreukmelders, radartechnologie, onzichtbare gronddetectiesystemen, biometrie, eyescans. Het is een greep uit de oplossingen die we apart leveren of integreren in uw security managementsysteem. Bovendien is het mogelijk om met deze systemen een situatie op afstand te beoordelen. Ideaal voor meldkamers, politie en beveiligers omdat het slechts in 5% van de meldingen om een echte calamiteit gaat. In 85% van de gevallen is een gebruikersfout de oorzaak. Naast beoordeling op afstand is ook service op afstand een bedrijfseconomisch uiterst interessante optie die wij u kunnen bieden.