Inbraakbeveiliging

Woninginbraak behoort tot de zogenoemde high impact crimes (HIC). Naast financiële schade zorgt een woninginbraak vaak voor grote emotionele schade en tast het ook het veiligheidsgevoel aan. In zijn algemeenheid is de manier waarop inbrekers de woning binnenkomen de laatste 20 jaar nauwelijks veranderd. Ramen, deuren of slotcilinders worden opengebroken of de aanwezige personen worden misleid.

Inbrekers worden daarentegen steeds brutaler en inventiever. Dat vraagt om geavanceerde inbraakbeveiliging. Met de groeiende technische mogelijkheden zijn onze systemen door de jaren heen steeds gevoeliger maar ook betrouwbaarder geworden. Voor de elektronische bewaking van woningen, kantoren, bedrijvencomplexen en industrieterreinen hebben we een uitgebreid pakket intelligente (draadloze) beveiligingssystemen die werken op basis van radar-, infrarood- en cameratechnologie.

Uitzonderlijke technieken binnen ons portfolio zijn een ondergronds ‘onzichtbaar’ GPS-systeem en bewegingsmelders met een groter detectiebereik. Bovendien kunnen verschillende technieken, producten en systemen in één platform worden geïntegreerd.