MKB

We weten dat er in het MKB meer schuil gaat achter beveiliging dan de apparatuur zelf. Het begrijpen van de omgeving waar de oplossing zal worden gebruikt is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat het tegemoetkomt aan uw behoeftes. Bij het ontwerpen van uw systeem dienen uw beveiligingseisen die ontstaan door uw dagelijkse werkzaamheden, door zakelijke behoeften of door externe voorschriften, goed te worden afgewogen.

Als winkelier zit een groot deel van uw investering in de overhead en inventaris, ongeacht of u nu een juwelierswinkel, een kledingzaak of supermarkt beheert. Om succesvol te kunnen zijn in een retailomgeving is het van belang dat uw medewerkers een veilige en productieve werkplek hebben, dat uw inventaris veilig is voor diefstal en dat elke transactie compleet en legitiem is. Holland Systemen kan u een stand-alone beveiligingssysteem bieden of voor u meerdere oplossingen samenbrengen in een geïntegreerde oplossing.

De systemen kunnen worden bewaakt met een 24-uurs alarmcentrale. Daarnaast bieden we systemen die op afstand kunnen worden bewaakt, zodat u uw locatie op elk gewenst moment kunt controleren.