Musea

Een museum verdient een bijzonder aanpak als het op beveiligen aankomt. Toegankelijkheid voor publiek en bescherming tegen ongewenste invloeden zoals diefstal of vandalisme liggen vlak bij elkaar.

Een museum bevat vaak een grote waarde aan kostbare kunststukken en zijn daarmee een trekpleister voor het dievengilde. Het beveiligen van een museum vraagt om de beste producten en systemen. Doordat er in de ruimtes in een museum vaak grote groepen bezoekers zijn vergt de brandveiligheid en de ontruimingsinstallatie ook serieuze aandacht. 

Holland Systemen heeft door de jaren heen ervaring opgebouwd met het adviseren en leveren van maatwerk oplossingen voor zowel grote als kleinere musea. Er zijn diverse technische middelen mogelijk zoals camera’s ter observatie, toegangscontrole oplossingen en diverse vormen van detectie (bewegingsmelding). Uiteraard zijn deze middelen aanvullend aan de organisatie en commerciële activiteiten van een museum.

Neem contact op met Holland Systemen voor een vrijblijvend advies en ontdek de kennis en ervaring die wij voor u in huis hebben.