The Flow Amsterdam

The Flow is een kantoorgebouw met een oppervlakte van circa 7000 m2 aan het Amsterdamse IJ. De begane grond is ingericht als parkeergarage. De bovenste verdieping is voorzien van een restaurant, de overige etages zijn verhuurd aan diverse bedrijven.

Optimale faciliteiten

Het gebouw The Flow is voorzien van optimale faciliteiten om het werken te veraangenamen. Werknemers worden door de aanwezigheid van wellness/fitness, restaurant, state of the art, wifi en internet, terrassen op alle verdiepingen, LED-video walls en diverse plekken waar ontspanning kan worden gezocht in ‘the flow’ gebracht. Klimaatplafonds en veel daglicht verhogen het comfort.

 

Smart building elementen zorgen ervoor dat The FLOW aansluit bij de eisen die de gebruiker vandaag en in de toekomst van een slimme omgeving verwacht. Een ideale omgeving om in The FLOW te komen.

BREEAM en WELL

Voor The FLOW wordt het BREEAM-Excellent duurzaamheidscertificaat nagestreefd. Met het WELL Silver certificaat wordt nadrukkelijk zorggedragen voor het verhogen van het welzijn van gebruikers.

Bijzonder concept

Hoge klimaatplafonds, veel glas en buitenruimtes zoals de rooftop maken het uitdagend om een beveiligingssysteem te installeren. Holland Systemen heeft de inbraakbeveiliging, camerasysteem, intercomsysteem, toegangscontrolesysteem en security managementsysteem gerealiseerd voor dit bijzonder concept.

Feiten & Cijfers

Voor wie

Kantoorgebouwen

Categorie

Utiliteitsbouw

Oppervlakte

circa 7000 m2

Status

Opgeleverd