FloriWorld Aalsmeer

FloriWorld is een interactieve attractie waarin je de magie van echte en virtuele bloemen kan beleven. Het gebouw heeft een veelkleurige gevel, die de Nederlandse bollenvelden representeert. Het nieuwe exprecience center FloriWorld is een initiatief van Bloemen-bureau Holland, Royal FloraHolland en Dutch Experience Group en wordt hét experience center van de sierteeltsector. Het project heeft een oppervlakte van circa 6.000m2 verdeeld over twee bouwdelen; een 4-laags entreegebouw en een 2-laags attractiegebouw.

Een plek waar verwondering, bewondering en verbazing samenkomen

FloriWorld laat bezoekers ervaren en ontdekken wat bloemen en planten kunnen betekenen in het dagelijks- en sociaal leven. FloriWorld biedt een beleving waar verwondering, bewondering en verbazing samenkomen. Het experience center is gelegen in Aalsmeer, de thuisbasis van de Nederlandse sierteeltsector.

Een fleurige opdracht

Voor deze fleurige locatie heeft Holland Systemen de brandmeldinstallatie, ontruimingsalarminstallatie, inbraakbeveiliging, toegangscontrolesysteem, camerasysteem, security managementsysteem en intercomsysteem geleverd en geïnstalleerd.

Feiten & Cijfers

Voor wie

Overige objecten

Categorie

Utiliteitsbouw

Oppervlakte

6000 m2

Status

Opgeleverd